Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου- 1η συνάντηση 2022-2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022
ΏΡΑ: 20.30-22.30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρεθύμνου 5
Ομιλητής: Μποκολής Παναγιώτης
Συζήτηση με: Φραγκιαδάκη Μ., Περτέση Ν.
Προεδρείο: Αβδελίδη Ντόσια

Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχιάτροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Η κλινική βραδιά του Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου 5, με χρήση μάσκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου) με αποστολή μέιλ στον Αργύρη Τσάκο, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας όνομα και ιδιότητα.

Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες του σεμιναρίου είναι η Ντόσια Αβδελίδη και η Ντόρα Περτέση. 

Εκ μέρους του Γραφείου της ΕΒΚ-ΝΛΣ

Βλάσης Σκολίδης