Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου- 3η Συνάντηση (2022-2023)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023
ΏΡΑ: 20.30-22.30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρεθύμνου 5, 10682, Αθήνα
Ομιλητής: Φρίξος Μαραβέλιας
Συζήτηση με: Δέσποινα Ανδροπούλου, Βλάσης Σκολίδης
Προεδρείο: Ντόσια Αβδελίδη, Ντόρα Περτέση

Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η κλινική βραδιά του Μαρτίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου 5, με χρήση μάσκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (μέχρι την Δευτέρα 13/3) με αποστολή email στον Φρίξο Μαραβέλια (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αναγράφοντας όνομα και ιδιότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom μόνο για διαμένοντες στην επαρχία. Κατά την εγγραφή χρειάζεται να το δηλώσουν ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμός.

 

Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες αυτών είναι η Ν. Αβδελίδη και η Ν. Περτέση. 

Εκ μέρους του Γραφείου της ΕΒΚ-ΝΛΣ

Ντόρα Περτέση