Οι κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου- 3η συνάντηση

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΒΟΥ 

Κρίσιμες καμπές της ψυχαναλυτικής εμπειρίας 

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, ώρα 20.30–22.30, η Εταιρεία Βορρόμειος Κόμβος της ΝΕΑΣ ΛΑΚΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ διοργανώνει διά ζώσης και μέσω διαδικτύου την τρίτη κλινική βραδιά του εφετινού ακαδημαϊκού έτους. 

Η Νατάσα Κατσογιάννη, μέλος της Εταιρείας, θα παρουσιάσει μια κλινική περίπτωση με τίτλο: «Επινοώντας μια γλώσσα από εικόνες».

H Ντόσια Αβδελίδη και η Δέσποινα Μπουγιούκα θα σχολιάσουν τις κλινικές και θεωρητικές πτυχές της περίπτωσης και θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η Ντόρα Περτέση.

Στις κλινικές βραδιές του Βορρόμειου Κόμβου μπορούν να συμμετάσχουν λειτουργοί της ψυχικής υγείας (ψυχιάτροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές) οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον λακανικό προσανατολισμό, καθώς και φοιτητές των συναφών κλάδων. Ειδικά για τους σπουδαστές του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, καθώς και τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΝΛΣ στην Κρήτη, η εκδήλωση είναι ανοιχτή ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα.  

Η κλινική βραδιά του Μαρτίου θα διεξαχθεί διά ζώσης στην αίθουσα της οδού Ρεθύμνου, όπου καλούνται να παρευρεθούν, χωρίς να χρειάζεται να το δηλώσουν εκ των προτέρων, τα μέλη της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος και οι συμμετέχοντες στην Κλινική Ομάδα του Κ.Ψ.Ε.

Οι υπόλοιποι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14 Μαρτίου στον ακόλουθο σύνδεσμο zoom:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0oduqupzkqHNI_OumRulCs8-hpVlqBHAVU

Οι κλινικές βραδιές τελούν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Εταιρείας Βορρόμειος Κόμβος της ΝΛΣ. Υπεύθυνες του σεμιναρίου είναι η Ντόσια Αβδελίδη και η Ντόρα Περτέση. 

Εκ μέρους του Γραφείου της ΕΒΚ-ΝΛΣ

Βλάσης Σκολίδης